U vašem kovčeguBikini, krema za sunčanje, šampon, četkica za zube – imate ono najosnovnije, ali što ćete ponijeti za stopala? 

Na praznicima stopala trebate tetošiti više nego inače. Izlagat ćete ih suncu, vjetru, pijesku i morskoj vodi, i sve to ima pogodne učinke na stopala, ali i neke neželjene. Uz to, ljeto je savršeno doba da pokažete dotjerana stopala u sandalama.Što stopala trebaju na odmoru

Prije odlaska na odmor uklonite debelu, tvrdu kožu pomoću prikladnih preparata. Sunce, morska voda i klor u bazenima isušuju kožu dok ste na odmoru tako da morate paziti na razinu hidratacije.

Odlazite na odmor ispunjen suncem, morem i opuštanjem?

Hodanje po pijesku je ugodno i dobro za zglobove, ali može uzrokovati zadebljanje kože. Ponesite sa sobom Scholl Express stik za ispucale pete nanesite ga na pete kako bi ostale meke. Trenutačno se upija i nije mastan.
Ne zaboravite ponijeti Scholl kremu za obnavljanje suhe kože i nanosite je svake večeri. Njezini mikro kristali penetriraju u kožu, uklanjaju mrtve stanice i pružaju dubinsku 24 satnu hidrataciju. Sjajna je za sprečavanje sušenja kože uzrokovanog pijeskom, solju i vjetrom.

Stopala u pokretu

Odlazak na plažu je sjajna vježba za oblikovanje nogu. Ako odlazite na ples ili na večeru, ne morate odustati od potpetica. Ponesite sa sobom Scholl Party Feet Ultra Slim poluuložak za  stopala* kako biste ublažili pritisak i spriječili bol, tako da možete cijele noći bezbrižno plesati.
*Radi se o medicinskom proizvodu klase rizika I. Uvijek pažljivo pročitajte upozorenja i upute za uporabu.

Odlazite pješačiti ili planinariti?

Ne zaboravite spakirati Scholl Fresh Step antiperspirant u spreju kako biste neutralizirali i uklonili bakterije koje uzrokuju neugodan miris i kako biste imali suha stopala koja će cijeli dan biti mirisna, čak i u planinarskoj obući!