NJEGA


Kako mogu spriječiti neugodan miris stopala?

Kako biste se riješili prekomjernog znojenja, nosite čarape od prirodnih materijala kao što je pamuk i obuću koja stopalima omogućuje disanje, čime se smanjuje rast gljivica i bakterija koje uzrokuju neugodne mirise. Ako vas muči uporno znojenje, protiv neugodnih mirisa može pomoći Scholl Fresh Step antiperspirant u spreju ali je vrlo bitna i higijena obuće. Isprobajte i dezodorans za obuću u spreju koji pomaže ukloniti neugodne mirise.

Fresh Step antiperspirant u spreju

Kako mogu tretirati kurje oči?

Najvažnije je odabrati udobnu obuću čime će se spriječiti nastajanje kurjih očiju. Ako je kurje oko već nastalo, možete ga ukloniti ili ga zaštititi. Isprobajte proizvode na bazi salicilne kiseline, kao što su flasteri, tekućine ili kreme za uklanjanje ili se nakon namakanja stopala poslužite rašpicom. Kako biste zaštitili kurje oko, ublažili bol ili smanjili neugodu uzrokovanu trenjem i trljanjem, upotrijebite zaštitne flastere od pusta, lateksa ili gela.

2 u 1 aplikator za tretman kurjih očiju

 

 

 

Ovo je medicinski proizvod klase rizika I. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute za uporabu priložene pakiranju.

Kako se mogu riješiti žuljeva?

Žuljeve uzrokuje trenje prilikom radnji kao što su trčanje ili nošenje novog para obuće. Obično se javljaju na tabanima ili nožnim prstima. Schollovi Blister Packs* štite žuljeve, ublažavaju bol i pomažu u njihovu zacjeljenju. * Radi se o medicinskom proizvodu klase rizika I. Uvijek pažljivo pročitajte upute za uporabu.

Zaštitni gel-flasteri za žuljeve s Hydra-Guard™ tehnologijom

 

 

 

Ovo je medicinski proizvod klase rizika I. Prije uporabe pažljivo pročitajte upute za uporabu priložene pakiranju.